Zašto je Gospodar prstenova jedan od najvažnijih filmskih uradaka?

Ako niste pogledali trilogiju Gospodara prstenova, krajnje je vrijeme da je odgledate, ako ste upoznati s ovim epskim djelom, pogledajte prvo ovaj video kako biste otkrili što nam je sve Tolkien poručio kroz bajkovitu fantaziju, a što bi nam i te kako moglo pomoći u shvaćanju današnjeg svijeta.

Igranje bez grafičke s glavom u oblacima

Igrali biste Valhallu, Control ili najnoviju inačicu Tomb Ridera, no vaša grafička kartica je već odavno za mirovinu, a nove grafe – ako ih i nađete – koštaju kao suho zlato. Microsoft, Google, Sony i NVidia tvrde kako imaju rješenje za igranje bez grafičkih kartica preko oblaka i u streamanju. Pogledajmo vrijede li njihova obećanja […]

Bijes druida – irska pustolovina Valhalle

Nakon mjeseci čekanja Valhalla je konačno dobila prvo veliko proširenje pod nazivom – bijes druida, koje nas nosi u Irsku. Vrijedi li ovaj DLC 25 eura i 20 GB prostora zaključite sami, a mi vam otkrivamo dobre i loše strane irske pustolovine.

Nabavka računalne periferije na Ali Expressu?

Ali Express je jedan od najpopularnijih kineskih web prodavaonica koji dostavlja robu u Hrvatsku i zemlje u regiji, no pitanje je – koliko je takva kupovina sigurna, naročito ako kupujete računalnu periferiju?

Najsigurnije ALTERNATIVE GOOGLE tražilici!

Promijenili ste preglednik jer ne vjerujete Google Chromeu, sada koristite Brave ili Yandex no tražilica vam je i dalje Google, što znači da se vaši privatni podaci još uvijek skupljaju i prodaju. Otkrijte koje su najbolje i najsigurnije alternativne tražilice kako biste izbjegli cenzuru najvećeg tehnološkoga diva današnjice.

Dobro došli na kanal OK PC na You Tubu

OK PC je stvoren kako bismo s vama podijelile što smo otkrile i naučile. Kanal nema sponzora i na njemu nećete vidjeti reklame jer smatramo kako recenzije i testovi gube svaki smisao ako su plaćene. Nama se ništa ne prodaje, ne interesira nas zarada na kanalu, ako smo našle nešto što je dobro i od […]

The NEVERS je pravo iznenađenje

HBO je nedavno počeo emitirati seriju – The Nevers ili kako su je naši preveli – Nemoguće, koja nas je ugodno iznenadila jer je mješavina fantazije, znanstvene fantastike, drame, horora i akcijskog trilera iz vremena Viktorijanske Engleske.

Vrijedi li Malwarebytes Premium?

Mnogi su upoznati s besplatnom verzijom Malwarebytes, programa koji uspješno čisti inficirana računala od malwarea. Mi smo se ovaj put pozabavili njegovom plaćenom inačicom koja bi trebala pružiti kompletnu zaštitu. Evo što smo otkrili nakon tri godine korištenja.

Učitavanje…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.