Vrijedi li trošiti novac na Glorious PRO?

Najskuplja Gloriousova tipkovnica je u mnogo čemu namijenjena entuzijastima iako njeni dizajneri tvrde kako će ona zadovoljiti i početnike koji traže najbolje za svoj novac. Govori li Glorious istinu saznajte u našoj najnovijoj recenziji.

Najbolje računalo 2022. godine za cijenu bolje grafičke kartice – zar je to moguće?

Cijene grafičkih kartica su nehumane i prenapuhane, no odlučite i se za kupovinu gotovog računala, za cijenu jedne samostalne RTX3080 ili RTX3080Ti možete dobiti modernu konfiguraciju s najnovijim čipom i spomenutim karticama. Ne nije neka šala ili reklama, stvar je u tome da kripto-rudare ne zanimaju sklopljene konfiguracije već samo grafičke kartice, zbog toga nesrazmjer u cijeni i ludilo na svjetskom tržištu.

HUAWEI MateView GT 34” – monitor 2022. godine

Huawei je na tržište izbacio svoj prvi ultrawide monitor te je u kratkom vremenu pomeo svjetsku konkurenciju, kako odličnim karakteristikama, kvalitetom materijala i jednostavnim industrijskim dizajnom. Otkrijte je li MateView GT pravi monitor za vas

Beyerdynamic Fox je mikrofon za ozbiljne Youtubere

Beyerdynamic se proslavio s jako dobrim slušalicama, no prije godinu dana na tržište je izbacio gaming bundle Team Tygr u kojemu se nalaze fantastične otvorene slušalice Tygr 300R i mikrofon Fox kojeg vam danas predstavljamo. Je li ovaj mikrofon pravo rješenje za vas, otkrijte u recenziji.

Beyerdynamic Tygr 300R FANTAZIJA OD SLUŠALICA!

Beyerdynamic je prije godinu dana predstavio otvorene slušalice Tygr 300R koje su gotovo trenutačno stekle kultni status kako zbog kvalitetnog dizajna i izrade tako zbog zvuka koje će malo koga ostaviti ravnodušnim.

RAZER Viper Mini – nakon godinu dana

Razer Viper Mini je jedan od najpopularnijih miševa na tržištu, s jednostavnim dizajnom, odličnim materijalima i razumnom cijenom. Nakon godinu dana svakodnevne uporabe odlučili smo se prisjetiti zašto je ovaj miš toliko popularan no i koje su mu mane.

HolyTom TM680 – The Budget King

Holy Tom TM680 is barebone hot-swap keyboard with great price and interesting design. If you like 65% keyboards and exploded layout, perhaps TM680 is a right kit for you.

Superlux HD681 EVO – puno za malo novca

Razmišljate li o nabavci kvalitetnih i svestranih audiofilnih cirkumauralnih slušalica tada vam od srca preporučamo Superlux HD681 EVO koje se mogu kupiti za 259 kuna. EVO dolaze s velikim 50 milimetarskim neodimijskim zvučnicima, frekvencijskog raspona od 10 do 30.000Hz, a poluotvoren dizajn im daje nevjerojatno široku zvučnu scenu s fantastičnim basovima i sub-basovima koji se tek mogu naći na slušama od 900-tinjak kuna. Ove slušalice smo koristili zadnjih šest mjeseci i ne možemo ih dovoljno nahvaliti.

Koliko vrijedi Xiaomi Xiaovv 6320S web kamera?

Xiaomi je u zadnjih nekoliko godina postigao ono za što su Samsungu trebala desetljeća, a u mnogočemu je Xiaomi prešišao diva iz Južne Koreje s niskim cijenama. Najnoviji Xiaomi proizvod je web kamera od 20 eura pod nazivom XIAOVV s Full HD 1080p rezolucijom i USB vezom s funkcijom Plug & Play.

HolyTom TM680 eith Gateron Silent Red – ASMR Typing

TM680 is atractive 65% kit but with a Tempest mode, foam mode, lubed stabilizers, PBT keycaps and silent linear switches (lubed and filmed) is great keyboard. Due to the nature of Gateron Silent Red switches volume is +12 db.

Učitavanje…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.