Peticija za Netflix Witcher seriju i nova generacija Witcher Wild Hunt igre

Autor: Ljubica Šaran

Henry Cavill je odlučio napustiti ekranizaciju Witchera koju je Netflix godinama uništavao udaljavanjem od originalnih predložaka u knjigama i mega popularnoj trilogiji igara. Reakcija fanova je bila brzinska, peticija s kojom se želi vratiti Cavilla na set je skupila gotovo 300 tisuća potpisa, a za dva tjedna CD Project Red objavljuje finalnu verziju Wild Hunta posebno uređenu za nove generacije grafičkih kartica i igraćih konzola.

Čeka nas interesantni prosinac.

Prosinac će ove godine donijeti nekoliko gejrmerskih noviteta, no najinteresantnije od svega nam je finalna verzija Witcher 3 igre pod nazivom Wild Hunt koju je CD Project Red s posljednjim dorađivanjem pretvorio u pravu malu poslasticu. Naime osim ray tracinga i tekstura visoke kvalitete, Wicher je dobio i nove oklope, novi DLC te modove koji će omogućiti preinake po uzoru na dizajn iz Netflixove serije u kojoj je glavu ulogu imao Henry Cavill.

Ako malo bolje pogledamo zadnje dvije sezone Netflixove adaptacije Witchera lako je vidjeti kako Cavill nosio cijelu seriju na svojim plećima dok je Netflix činio sve što je u njegovoj moći da je uništi. Witcher zbog toga nikada nije postao nova Igra Prijestolja, a fanovi su se na koncu okrenuli protiv Netflixa na isti način kako su se Tolkienovi fanovi okrenuli protiv Amazona.

Cavill odlazi sa seta s krajem treće sezone, a fanovi su brže bolje reagirali najbolje što su znali, stvaranjem peticije koja traži otpuštanje scenarista, a vraćanjem Henry Cavilla na set. U samo nekoliko dana peticija je skupila gotovo 300.000 potpisa, te će organizatori iste poslati Netflixu.

Hoće li fanovi uspjeti u hvale vrijednom naumu, zaista ne znam, no evo videa koja se bavi ovom temom.

Čini se da se danas sve živo mora uništiti pa tako i ekranizacija Netflixa.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: